Onneksi Venlan tassu oli tänään jo parantunut, joten pystyimme lähtemään Nokialle kisaamaan. Kisaseuranamme olivat Janina ja novascotiannoutaja Viola. Heräsimme aamulla jo kukonlaulun aikaan, koska ratamme alkoi 9:20. Olisi selvästi aika jo nousta kakkosiin, niin saisi vähän nukkuakin viikonloppuaamuina. :)

Venla oli koko ajan kauhea höyrypää, ulvoi kun näki muiden koirien menevän agilityä jne... Arvasin, ettei tästä kyllä mitään tule - eikä tullutkaan: tulokseksi ekalta radalta tuli HYL. Alku meni ihan kohtalaisesti, mutta alamäki alkoi kepeiltä, joissa Venla ei mennytkään ekaan väliin niin kuin olisin odottanut. Sitten tuli se täysi yllätys: Venla nimittäin teki oikein perinteisen lentokeinun - ensimmäistä kertaa elämässään! Hylkäsin radan menemällä keinun uudestaan.

Toinen rata oli huomattavasti parempi, kun Venla oli saanut päästeltyä pahimmat höyryt pihalle: Venla ei sählännyt, mutta irtosi todella hyvin. Valitettavasti suunnittelemani ohjaus ei toiminutkaan kimurantissa paikassa, joten Venla meni hypystä ohi. Loppuradasta tuli vielä kontaktivirhe puomilta.

Janinalla ja Violallakaan ei mennyt tänään oikein hyvin: tuloksina 2xHYL.

Että eipä mennyt ihan putkeen tämä päivä, mutta ehkä huomenna sitten paremmin.. Huomenna nimittäin suuntaamme kohti  ATT:n kisoja ja pitää herätä VIELÄ aikaisemmin!